cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  about-img

  Поен Клуб претставува онлајн продавница каде што може да се нарачуваат ваучери, производи и услуги со поени кои се добиваат преку клуб картички. Клуб картичките се добиваат од страна на партнерите на Поен Клуб. Поените се добиваат со купување на одреден производ или услуга од партнерите на poenklub.mk. Бројот на добиени поени варира во зависност од износот на купениот производ или купената услуга.

  • Online плаќање со поени
  • 24/7 Корисничка поддршка
  • Бесплатна испорака низ цела Македонија
  БЕСПЛАТНА
  ИСПОРАКА
  НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
  24/ 7 ПОДДРШКА
  КОРИСНИЧКА ПОДДРШКА
  ONLINE ПЛАЌАЊЕ
  САМО СО LOYALTY ПОЕНИ
  БЕЗБЕДНО
  ПРИ СЕКОЈА НАРАЧКА