cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  Како да пазарувам на Поен Клуб?
  Чекор 1: Подигнете клуб картичка од експозитурите на партнерите на Поен Клуб.
  Чекор 2: Регистрирајте се на овој линк.
  Може да правите нарачки само доколку сте најавени и имате поени.

  Како ги добивам поените?
  Поените се добиваат откако ќе купите одреден производ или услуга од партнерите на Поен Клуб. Поените варираат во зависност од износот накупениот производ или услуга.

  Како да ги користам поените на Поен Клуб?
  Поените кои се добиени со купувањето на одреден производ или услуга од партнерите на Поен Клуб може да се разменат за производи, услуги или ваучери кои се презентирани на веб-сајтот.

  Како мојата компанија да стане партнер на Поен Клуб?
  Регистрирајте ја Вашата компанија на овој линк. Пополнете ги празните полиња со точни податоци и испратете го барањето. Откако барањето ќе биде обработено, Ве контактира вработен од Поен Клуб.