cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  Како да нарачате на Поен Клуб:

  - Клуб картичките за лојалност ги подигнувате од експозитурите на партнерите на Поен Клуб.
  - Потребно е да креирате профил на овој веб-сајт. Постојат две опции за креирање профил:
    1. Да Ве регистрира вработен во експозитурите на нашите партнер.
    2. Да се регистрирате сами овде.
  - Откако ќе се регистрирате, можете да почнете со разгледување на производите, услугите и ваучерите.
  - Избраните производи,услуги или ваучери ги додавате во кошничката, која се наоѓа во горниот десен агол на веб-сајтот.
  - Ја прегледувате нарачката во кошничката со кликнување на ВИДИ КОШНИЧКА.
  - Доколку се точни податоците за избраните производи, услуги или ваучери и нивната количина, кликнувате на ПРЕМИНИ ДО НАРАЧКА.
  - Ги пополнувате празните полиња со податоци за нарачката и ја прегледувате уште еднаш нарачката, па кликнувате НАРАЧАЈ.
  - Доколку се е во ред со нарачката, добивате информација дека е УСПЕШНА НАРАЧКАТА и добивате E-mail со податоци за нарачката.
  - Откако нарачката ќе биде обработена, Ве контактира вработено лице за да ја потврдите нарачката.

  Со секој купен производ или купена услуга од нашите партнери, добивате поени со кои пазарувате на ПОЕН КЛУБ.
  Бројот на добиени поени варира во зависност од износот на купениот производ или купената услуга.