cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  Внимателно прочитајте ја Политиката на приватност каде што е појаснето каде и како се чуваат личните податоци на сите регистрирани клиенти на нашиот веб-сајт. Оваа политика на приватност се однесува само за www.poenklub.mk и поддомените. Доколку е присутен линк кој ќе Ве поврзе со други страни, ние не превземаме никаква одговорност во однос на заштитата на личните податоци која ја обезбедуваат тие интернет страни.

  Секој клиент при регистрација и нарачување, изјавува дека е запознаен и се согласува со нашата Политика на приватност.

  Доколку се регистрирате, сите лични податоци кои ќе ги внесете преку формата за регистрација, ќе се користат за потребите за достава на производот,услугата или ваучерот, како и за рекламирање на ваучери, производи и услуги обезбедени од наша страна, доколку ја имате избрано оваа опција, а се чуваат согласно одредбите од Законот за заштита на лични податоци и не се отстапуваат на трети страни.
  Од информациите кои ни се потребни при регистрацијата и/или при нарачка ги издвојуваме:
  • Име и презиме
  • Е-mail адреса
  • Датум на раѓање
  • Адреса за испорака на нарачката
  • Телефон за контакт.
  Податоците кои ги собираме и се чуваат кај нас, нема да се објавуваат, продаваат или доставуваат на трета страна освен на надлежните органи на начин определен со законските прописи на Р.С. Македонија.
  ВЕБИАРТ ДОО го задржува правото да ги користи IP aдресите и другите податоци на клиентите за откривање на нивниот идентитет во случај на спроведување на законот и законските постапки.

  Во секој момент може да извршите промена, ажурирање или корекција на Вашите неточни лични податоци и информации.

  ВЕБИАРТ ДОО има усвоена политика за сигурност и заштита на податоци, со што ја демонстрира посветеноста на нашата фирма кон заштитата на приватноста на клиентите. Сите информации кои ги собираме од веб-сајтот се исклучиво за наша употреба (релација со клиенти, следење на нарачка итн.) и истите не се предаваат на други лица за било каков основ. Не собираме никакви информации од финансиска природа, како број на картичка и сл. Poen Klub не обработува лични податоци од малолетни лица и истите немаат пристап до користење на услугите на Poen Klub. Ги превземаме сите заштитни мерки за заштита на личните податоци на клиентите со цел да се минимизира ризикот од неовластен пристап и злоупотреба на истите.

  Оваа Политика на приватност стапува на сила од Мај 2020 година.
  Промените во политиката на приватност ќе бидат јавно објавени на интернет странатa www.poenklub.mk најмалку 10 дена пред да стапат во сила.