cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  Click M-L2W Mouse bezicen USBsiv

  499 Поени

  Име на производителот: Click Поврзување: Безжично Тип на сензор: Оптички Број на копчиња: 6 DPI: 1600 Интерфејс USB Материјал: Пластика Боја: Сива

  Категорија: Глувчиња

  Достапност: На залиха

  Количина:

  Опис

  Име на производителот: Click Поврзување: Безжично Тип на сензор: Оптички Број на копчиња: 6 DPI: 1600 Интерфејс USB Материјал: Пластика Боја: Сива

  Дополнителни Информации
  Продава Вебиарт
  Шифра ML2WG