cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  Tesla 55T607SUS,UHD,Smart

  29990 Поени

  Име на производител: Тесла Дијагонален 55 "(140см) Екран D-LED Резолуција: 3840 x 2160 СМАРТ: Да WiFi: Да Тип на приемник: DVB-T / T2 / C / S / S2 CI слотЧ Да HDMIЧ 3 USB 2.0: 2 Композитивна порта: Да LAN: Да Сребрена боја

  Категорија: Телевизори

  Достапност: На залиха

  Количина:

  Опис

  Име на производител: Тесла Дијагонален 55 "(140см) Екран D-LED Резолуција: 3840 x 2160 СМАРТ: Да WiFi: Да Тип на приемник: DVB-T / T2 / C / S / S2 CI слотЧ Да HDMIЧ 3 USB 2.0: 2 Композитивна порта: Да LAN: Да Сребрена боја

  Дополнителни Информации
  Продава Вебиарт
  Шифра 55T60SUS