cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  Kingston 32GB USB3.1 DTMicroType-A ultra-compact driv

  799 Поени

  Име на производител: Кингстон USB меморија

  Категорија: USB меморија

  Достапност: На залиха

  Количина:

  Опис

  Име на производител: Кингстон USB меморија

  Дополнителни Информации
  Продава Вебиарт
  Шифра DTMC3/32GB