cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  DJI Spark Fly More Combo AlpinWhite

  49999 Поени

  Име на производителот: DJI Време на летање: 16 минути (нема ветер со постојани 12,4 км на час) Резолуција на камера на дронот: 3968 × 2976 ГПС: Да

  Категорија: Дронови

  Достапност: На залиха

  Количина:

  Опис

  Име на производителот: DJI Време на летање: 16 минути (нема ветер со постојани 12,4 км на час) Резолуција на камера на дронот: 3968 × 2976 ГПС: Да

  Дополнителни Информации
  Продава Вебиарт
  Шифра CP.PT.000889