cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  Trust Evon WIFI 2.1 Speakersset with Bluetooth

  2399 Поени

  Име на производителот: TRUST Начин на поврзување: Безжично Тип на звучникот: 2.1 Моќност на звучникот: 20W Боја: Црна

  Категорија: Звучници

  Достапност: На залиха

  Количина:

  Опис

  Име на производителот: TRUST Начин на поврзување: Безжично Тип на звучникот: 2.1 Моќност на звучникот: 20W Боја: Црна

  Дополнителни Информации
  Продава Вебиарт
  Шифра 21184