cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  1 - 0 од 0 продукти

  product-img
  Додај во кошничка
  HE Fen HD-12002B

  690 Поени

  Име на производител: Home Electronics Моќност на вентилаторот: 1200W Број на брзини на вентилаторот: 2