cart-icon 0
  0 п.

  Немате додадено продукти во вашата кошничка

  Вкупно

  0 поени

  1 - 0 од 0 продукти

  product-img
  Додај во кошничка
  HE Cedalka CJ-401W

  690 Поени

  име на производител :: Домашна електроника Моќност на кујнскиот апарат: 40 W Контејнер за кујнски апарати: Пластика Капацитет на кујнскиот апарат: 1200 ml Функции на кујнскиот апарат: 2 големини на конусот за цедење; Вртење и цедење во двете насоки; К